Το όραμα μας

Όραμα μας είναι να είμαστε σε κάθε σπίτι… βελτιώνοντας την καθημερινότητα σας, προσφέροντας καλύτερη ποιότητα ζωής.

35167

Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους. Στην Μαρμαρίδης Έπιπλα πιστεύουμε ότι προχωρώντας με εμπιστοσύνη και σταθερά βήματα προς την κατεύθυνση των ονείρων μας θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε στον δρόμο των επιτυχιών και της ευτυχίας. Άλλωστε για εμάς στην Μαρμαρίδης Έπιπλα η επιτυχία είναι ένα συνεχές ταξίδι και όχι απλά ένας προορισμός. Καθημερινά ωριμάζουμε και γνωρίζουμε καινούργια μονοπάτια μέσω της εργασίας μας, δουλεύουμε με χαμόγελο και μεράκι για να μπορούν οι καταναλωτές μας να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στα σπίτια τους.

 

Διαθέτοντας ανθρώπινο δυναμικό που αριθμεί περισσότερους από 170 εργαζόμενους και ενεργό πελατολόγιο χιλιάδων καταναλωτών, αναπτυσσόμαστε σταθερά με σεβασμό προς τους καταναλωτές μας, τους εργαζόμενους μας, την κοινωνία και το περιβάλλον. Στηρίζουμε την ελληνική παραγωγή και την ελληνική οικονομία συνεχίζοντας καθημερινά να προσφέρουμε ποιοτικές και υψηλής αισθητικής επιλογές επίπλωσης σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Στόχος και όραμα στην Μαρμαρίδης Έπιπλα είναι να βρισκόμαστε σε κάθε σπίτι, πίσω από τα χαμόγελα χιλιάδων πελατών μας, βελτιώνοντας την καθημερινότητα σας και προσφέροντας σας καλύτερη ποιότητα ζωής στηριζόμενοι πάντα στις αξίες και στα όνειρα μας. Για να το πετύχουμε αυτό επενδύουμε στην ελληνική επιχειρηματικότητα, στην καινοτομία, στην ποιότητα και στο ανθρώπινο δυναμικό μας που αποτελεί τον πυρήνα της δύναμης μας.

 

Στεκόμαστε υπεύθυνα στο πλευρά των καταναλωτών μας, δουλεύοντας με μεράκι και χαμόγελο, για να προσφέρουμε καθημερινά ποιοτικές επιλογές επίπλων, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, θέτοντας με αυτόν τον τρόπο τα θεμέλια για μία σταθερή σχέση εμπιστοσύνης, πάντα με την εγγύηση Μαρμαρίδης.

orama 570119506

Σύγκριση προϊόντων ( από 3)

Σύγκριση προϊόντων
Επιστροφή
Αφαίρεση όλων
Μπορείτε να συγκρίνετε μέχρι και 3 προϊόντα.