Γιατί να επιλέξω τα έπιπλα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ

Μαρμαρίδης 100% ελληνική επιχείρηση

• Είμαστε 100% ελληνική επιχείρηση που απασχολεί περισσότερους από 170 εργαζόμενους. Η μεγαλύτερη ποσότητα των επίπλων των καταστημάτων ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ παράγεται από ελληνικά χέρια, στηρίζοντας την τοπική επιχειρηματικότητα και δίνοντας αξία στην εγχώρια παραγωγή.

 

• Πολλές από αυτές είναι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και απασχολούν συνολικά περισσότερους από 300 εργαζόμενους.

 

• Παράλληλα συνεισφέρουμε ενεργά στο εθνικό προϊόν, αφού φορολογούμαστε στην Ελλάδα και εκπληρώνουμε το χρέος μας ως επιχείρηση, καταβάλλοντας όλες τις νόμιμες εισφορές μας στην πολιτεία.

• Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι διακόσμησης της εταιρείας μας, σας περιμένουν στα καταστήματα μας, πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας προτείνουν τρόπους για να αναβαθμίσετε το χώρο σας.

 

• Τα προϊόντα μας είναι εμπλουτισμένα από ποιοτικά προϊόντα και ραφινάτα φινιρίσματα από τους εξειδικευμένους τεχνίτες μας.

 

• Στα καταστήματα ΜΑΡΜΑΡΙ∆ΗΣ λειτουργούμε φιλικά προς το περιβάλλον. Η ξυλεία των επίπλων μας προέρχεται μόνο από ελεγχόμενες καλλιέργειες. Χρησιμοποιούμε μη τοξικά φινιρίσματα και προϊόντα με πιστοποίηση Ε1 και Ε0. Τα υλικά συσκευασίας μας συλλέγονται μετά την παράδοσή τους από τους ανθρώπους μας και οδηγούνται στην ανακύκλωση. Έτσι, εμείς στα καταστήματα ΜΑΡΜΑΡΙ∆ΗΣ, είμαστε σίγουροι ότι η ποιότητά μας συνοδεύεται και από τον απαραίτητο σεβασμό στο περιβάλλον για μας και τα παιδιά μας.

Έπιπλα Μαρμαρίδης
Ετοιμοπαράδοτα

• Με προτάσεις επίπλωσης για όλους τους χώρους, έχουμε τα περισσότερα μοντέλα μας ετοιμοπαράδοτα και φροντίζουμε οι χρόνοι παραδόσεων μας να είναι οι ταχύτεροι της αγοράς. Παράλληλα στα καταστήματα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα διακοσμητικά είδη, πίνακες, χαλιά και πολλές άλλες ιδέες για μια ολοκληρωμένη επίπλωση σύγχρονου σπιτιού.

 

• Δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε οικογένεια να ξεκινήσει ή να ανανεώσει το σπιτικό της, προσφέροντας ποιοτικά έπιπλα σχεδιασμένα από εξειδικευμένα γραφεία εσωτερικής διακόσμησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σκεφτόμαστε και σχεδιάζουμε μοντέρνα λειτουργικά έπιπλα μαζί με τους συνεργάτες μας, πάντα με γνώμονα την ποιότητα στην καθημερινότητα σας. Με συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους σε όλα τα επίπεδα ελέγχουμε τις διαδικασίες.

 

• Να είστε σίγουροι ότι επιλέγοντας εμάς για τα έπιπλα σας, δεν πετυχαίνετε απλά το μεγαλύτερο δυνατό value for money αλλά πολλές φορές και παραπάνω προς όφελος σας.

 

• Πιστεύουμε στο αύριο, ανοίγοντας νέα καταστήματα και προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας. Στα καταστήματα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ τολμούμε να ονειρευτούμε το μέλλον όλων μας στην Ελλάδα.

 

• Ανανεώνουμε την εικόνα μας μέσα από σχεδιασμό και πράξεις που κάνουν τους πελάτες μας να νοιώθουν περήφανοι για τις αγορές τους από την εταιρεία μας.