After Sale Care
After Sale Care

Πρωταρχικό καθήκον και μέλημα της εταιρείας Μαρμαρίδης Έπιπλα είναι οι πελάτες της να απολαμβάνουν τόσο τα καλύτερα προϊόντα, όσο και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Έχοντας διανύσει στο χώρο του επίπλου παραπάνω από μισό αιώνα ζωής, η Μαρμαρίδης Έπιπλα είναι δίπλα στους καταναλωτές της σε ότι χρειαστούν.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας διαθέτουν εγγύηση καλής χρήσης, της οποίας το χρονικό διάστημα ισχύς διαφέρει ανά προϊόν ανά εξάρτημα και λειτουργία

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εγγύηση καλής χρήσης

 

Περιπτώσεις που δεν ισχύει η εγγύηση καλής χρήσης

 

Οδηγίες καλής χρήσης και συντήρησης προϊόντων όλων των ειδών (καναπέδες, στρώματα, ξύλινες κατασκευές, κτλ), που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε ποια είναι η πρέπουσα χρήση και τι λάθος ενδεχομένως μπορεί να πραγματοποιήθηκε και δημιουργήθηκε φθορά στο προϊόν.

 

Στην Μαρμαρίδης Έπιπλα η εγγύηση καλής χρήσης αφορά το προϊόν και όχι την επίσκεψη τεχνικού ή μεταφοράς του προϊόντος. Για να μπορείτε να κάνετε χρήση της εγγύησης πρέπει να φυλάξετε την απόδειξη ή αντίγραφό της, ώστε να μπορεί να ταυτοποιηθεί η παραγγελία σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Μαρμαρίδης Έπιπλα βρίσκετε καθημερινά στην διάθεση σας έτοιμο να σας προτείνει λύσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται. Στόχος της εταιρείας Μαρμαρίδης Έπιπλα είναι να
εξυπηρετήσει τους καταναλωτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή μέσω email με το αρμόδιο τμήμα, για να δώσετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας την επόμενη εργάσιμη εκτός Σαββάτου.

 

*Απαραίτητη προυπόθεση ειναι η επείδηξη του παραστατικού αγοράς*

 

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα σας σε ότι κι αν χρειαστείτε.

Επικοινωνία After Sale Care Αθήνα

✆ 6983260800 τηλέφωνο Αθήνας

(Καθημερινά 13:00 με 16:00 εκτός Σαββάτου)
Το viber παραμένει διαθέσιμο καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς η τηλεφωνική εξυπηρέτηση 13:00-16:00 εκτός Σαββάτου.

Επικοινωνία After Sale Care Θεσσαλονίκη

[email protected]
✆ 6986829550 τηλέφωνο Θεσσαλονίκης (Καθημερινά 13:00 με 16:00 εκτός Σαββάτου)

Συχνές ερωτήσεις :

+ Υπάρχει περίπτωση να μαλακώσει το κάθισμα του καναπέ;

Μπορεί να έχουμε την αίσθηση αυτή αλλα οι καινούριοι καναπέδες είναι σαν ένα καινούριο ρούχο που το φοράμε και το αισθανόμαστε στενό μέχρι να πάρει την φόρμα του σώματος μας. Έτσι και ο καναπές προσαρμόζεται στον τρόπο που καθόμαστε. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα σημειακά φορτία βάρους επιβαρύνουν το συγκεκριμένο σημείο του καναπέ, οπότε πρέπει να καθόμαστε παντού ομοιόμορφα αλλιώς θα αλλάζει η συμπεριφορά των υλικών από σημείο σε σημείο αφού δεν είναι ιδιά η καταπόνηση. Όταν γίνεται σωστή χρήση και συντήρηση του καναπέ έχουμε έναν καινούριο καναπέ για χρονιά. Δείτε εδώ οδηγίες χρήσης και συντήρησης.

+ Έχω κάνει ζημιά στον καναπέ μου. Εάν το επιδιορθώσετε θα ξαναποκτηθεί ζημιά;

Η εταιρεία μας μπορεί να εγγυηθεί την ορθή επισκευή του καναπέ με άριστα προϊόντα και υλικά. Εάν γίνεται σωστή χρήση και συντήρηση του καναπέ θα αργήσει πολύ να εμφανιστεί ζημιά στον καναπέ.

+ Μπορώ να αναβαθμίσω τον καναπέ που έχω;

Οι καναπέδες κατασκευάζονται σύμφωνα με κάποιες προδιάγραφες. Οι αναβαθμίσεις που μπορούμε να κάνουμε εξαρτώνται από τον τύπο και το μοντέλο του καναπέ. Οι τεχνικοί μας με χρόνια εμπειρίας στο χώρο του επίπλου επισκευάζουν με προσοχή τις οποιεσδήποτε βλάβες μπορεί να έχουν προκύψει. Εάν στο μοντέλο σας μπορεί να γίνει αναβάθμιση υπολογίζουμε το κόστος των υλικών και εάν συμφωνείτε προχωράμε σε αμεση επισκευή-ανασκευή με την χρήση επιπροσθέτων υλικών και τεχνικών οπότε ολοκληρώνουμε την αναβάθμιση.

+ Υπάρχει περίπτωση να σπάσει το κρεβάτι του καναπέ;

Οι καναπέδες που γίνονται κρεβάτια έχουν ενισχυμένα σημειακά φορτία και ενισχυμένη συνδεσμολογία. Εάν γίνεται σωστή χρήση του καναπέ όταν είναι καναπές αλλα και όταν είναι κρεβάτι, θα έχετε ένα καινούριο καναπέ κρεβάτι για πολλά χρόνια. Στις σπάνιες περιπτώσεις που μπορεί να σπάσει ένα κρεβάτι από τον καναπέ κρεβάτι γίνεται από την κακή χρήση του κρεβατιού. Να θυμάστε όλες οι απότομες κινήσεις αλλα και τα χοροπηδητά στα έπιπλα είναι γενικότερα καταστροφικά. Δείτε εδώ τρόπους χρήσης και συντήρησης.

+ Επηρεάζει η υγρασία τα έπιπλα;

Η υγρασία είναι εχθρός ενός όμορφου και λειτουργικού επίπλου. Τα έπιπλα που είναι κατασκευασμένα από ξύλο ή μοριοσανίδα ή οποιοδήποτε παραγωγό του ξύλου μπορεί να παρουσιάσουν φουσκώματα στην επιφάνεια τους η στα σόκαρα (πλαϊνά) εάν εκτίονται σε χώρους με αυξημένη υγρασία ή εάν χυθεί κάποιο υγρό και μείνει αρκετή ώρα χωρίς να μαζευτεί εγκαίρως. Ο τρόπος να διατηρήσουμε καινούρια τα ξύλινα έπιπλα μας είναι απλός, τα κρατάμε στεγνά δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στα σημεία που μπορεί να μείνει υγρασία χωρίς να σκουπιστεί (ενώσεις, συρτάρια, προεκτάσεις κοκ).

+ Συναρμολόγησα μονός μου το κρεβάτι και τρίζει γιατί;

Τα κρεβάτια με σωμιέ και ύφασμα μπορεί να τρίζουν. Γιατί δεν έχουν βιδωθεί σωστά ή γιατί έχουν χαλαρώσει τα σημεία που βιδώνονται αυτό διορθώνεται ευκολά εάν σφίξουμε όλες τις βίδες, κατι που πρέπει να κάνουμε κάθε χρόνο συντηρώντας τες. Τα κρεβάτια με τάβλες. Συνήθως τρίζουν από την τριβή που δημιουργείται στο σημείο που ακουμπάνε οι τάβλες με τις τραβέρσες του κρεβατιού. Επίσης, αυτός ο τριγμός λύνεται εάν σταθεροποιήσουμε τις τάβλες με βίδωμα, αφού πρώτα κάνουμε τρύπες και στις τάβλες και στα πιxάκια στο ίδιο σημείο ώστε μετα να μπει η βίδα χωρίς να σχιστεί.

+ Γιατί κουνιούνται οι καρέκλες μου ;

Όλα τα προιόντα με σημεία που βιδώνονται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και αναλόγως την χρήση, χαλαρώνουν στα σημεία αυτά με αποτέλεσμα να κουνιούνται. Η σωστή συντήρηση προυποθέτει το σφίξιμο των βιδών ανα διαστήματα ώστε να διατηρίσουμε την αρχική κατάσταση.

+ Μόλις παρέλαβα καρέκλες και ειναι στραβά τα πόδια, πώς μπορεί να διορθωθεί ;

Η εντύπωση πως είναι στραβά τα πόδια μπορεί να οφείλετε στο ότι το πάτωμα έχει αυξομειώσεις λίγων χιλιοστών και δεν στέκεται καλά η καρέκλα πάνω του. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν κάνει την καρέκλα ελαττωματική και επίφοβη για εμφάνιση ελαττώματος.Με προυπόθεση την σωστή συναρμολόγιση και με την χρήση τα σιδερένια πόδια έχουν την ιδιότητα να προσαρμόζονται στο έδαφος σε βάθος δύο εβδομάδων.

Για περισσότερες συμβουλές μπορείτε να απευθυνθείτε και στο After Sale Care.

+ Πήρα καρέκλες και το ύφασμα έχει γραμμές που δεν φέυγουν .

Οι καρέκλες με βελούδινο ύφασμα μερικές φορές μπορεί να παρουσιάσουν στο ύφασμα γραμμές λόγω κατασκευής. Το βελούδινο τρίχωμα έχει την ιδιότητα να επανέρχεται οπότε και αυτές οι γραμμές δεν αποτελούν ελάττωμα της καρέκλας.

Για περισσότερες συμβουλές μπορείτε να απευθυνθείτε και στο After Sale Care.

+ Έχει δημιουργηθεί βαθούλωμα στο στρώμα που αγόρασα, που οφείλετε αυτό ;

Τα στρώματα νέας τεχνολογίας με υλικά μνήμης έχουν την ιδιότητα να προσαρμόζονται στο σώμα σας δίνοντας ανατομικά χαρακτηριστικά προσφέροντά σας ύπνο υψηλής ποιότητας.

Τα συγκεκριμένα υλικά καθώς δεν προορίζονται για να δέχονται κάθετα τη δύναμη του σώματος μπορεί να δημιουργήσουν λακούβα σο σημείο που δέχτηκαν την καταπόνηση. Είναι καλό να γίνεται σωστή χρήση, να γίνεται περιστροφή του στρώματος τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο ούτως ώστε να γίνεται σωστή ανακατανομή των εσωτερικών στοιχείων και να στεγνώνει η κάθε πλευρά από την υγρασία που του μεταφέρουμε καθημερινά.

+ Το εκθεσιακό προιόν που αγόρασα εμφάνισε ελάττωμα, καλύπτεται απο εγγύηση ;

Τα προιόντα έκθεσης δεν διαθέτουν εγγύηση και η επιδιόρθωση και επισκευή που ίσως χρειαστεί γίνεται με κόστος σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο.

Επικοινωνήστε άμεσα με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης


    ΝαιΌχι


    ΝαιΌχι
    Φυσικό πρόσωποΕταιρεία