Εγγύηση καλής χρήσης (εξαιρέσεις)

guarantee11

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας διαθέτουν εγγύηση καλής χρήσης, της οποίας το χρονικό διάστημα ισχύς διαφέρει ανά προϊόν. Στην εταιρεία Μαρμαρίδης Έπιπλα η εγγύηση καλής χρήσης αφορά το προϊόν και όχι την επίσκεψη τεχνικού ή μεταφοράς του προϊόντος. Παρακαλούμε να φυλάξετε την απόδειξη ή αντίγραφό της για να την επιδείξετε σε περίπτωση χρήσης των όρων της εγγύησης.

Αν ο πελάτης επιθυμεί να μην χρεωθεί την επίσκεψη του τεχνικού, ούτε την μεταφορά του προϊόντος, μπορεί να μεταφέρει το προϊόν με δική του μέριμνα και ιδία μέσα στους χώρους συντήρησης επίπλων της εταιρείας μας. (Λεωφόρος Κηφισού 60 στο Περιστέρι για την Αθήνα και Στροφή Ωραιοκάστρου για την Θεσσαλονίκη.)

 

Η διάρκεια της εγγύησης καλής χρήσης ενός προϊόντος ξεκινάει από την στιγμή που ο πελάτης παραλαμβάνει το προϊόν και ολοκληρώνεται την ημερομηνία που προκαθορίζει η εγγύηση καλής χρήσης κάθε προϊόντος.

 

Για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την εγγύηση καλής χρήσης ο εκάστοτε πελάτης οφείλει να έχει διατηρήσει την απόδειξη ή αντίγραφό της (λόγω GDPR) για να το επιδείξει σε περίπτωση ενεργοποίησης των όρων της εγγύησης καλής χρήσης, ώστε να μπορεί να ταυτοποιηθεί το προϊόν και ο πελάτης από εμάς.

 

Η εγγύηση καλής χρήσης δεν ισχύει σε περιπτώσεις φθοράς που προέρχονται από κακή χρήση του προϊόντος.

Η εγγύηση καλής χρήσης δεν καλύπτει ζημιές από μη – συμβατή χρήση όπως:

 

• Σπάσιμο ή άλλη φθορά του προϊόντος ή μέρος από ΜΗ-Φυσιολογικές ενέργειες (π.χ. βίαιη ρίψη, χτύπημα, γδάρσιμο με εργαλεία ή άλλα αντικείμενα).

 

• Η επικόλληση σελοτειπ, αυτοκόλλητων ή αλλων αντικειμένων που περιλαμβάνουν κόλλα στην επιφάνεια τους, σε έπιπλα ξύλου, φυσικού ή τεχνιτού καπλαμά, προκαλούν φθορά και αναιρούν την ισχύ της εγγύσης καλής χρήσης.

 

• Οι καναπέδες δεν έχουν κατασκευαστεί για να δέχονται κάθετα το ανθρώπινο σώμα, επομένως οποιαδήποτε φθορά ή σπάσιμο από κάθισμα στο μπράτσο ή στην πλάτη δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

 

• Φθορά από κάψιμο ή τσιγάρο.

 

• Το κάθισμα του καναπέ είναι σχεδιασμένο για να δέχεται το σώμα σας σε όλη του την επιφάνεια, αν κάθεστε στην άκρη του καθίσματος είναι πιθανό να δημιουργηθεί φθορά στην στατικότητα του καθίσματος το οποίο όμως θα οφείλεται σε λάθος χρήση και όχι στο προϊόν, με αποτέλεσμα να μην ισχύει η εγγύηση.

 

• Ζημιά στο προϊόν από ατύχημα.

 

• Οποιαδήποτε επισκευή προϊόντος πρέπει να γίνεται από εξουσιοδοτημένο συνεργείο της εταιρείας μας, σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί τυχόν επισκευή προϊόντος από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό τότε η εγγύηση παύει να ισχύει.

 

• Για να μεταφέρετε ένα προϊόν πρέπει να το ανασηκώνετε. Σε περίπτωση που σέρνετε το προϊόν κατά την μεταφορά και δημιουργηθεί φθορά τότε η φθορά δεν καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος.

 

• Υποχώρηση επιφάνειας ή συνδεσμολογίας από ανάρμοστη ή αδικαιολόγητη για τη χρήση του προϊόντος ενέργεια.

 

• Χρήση χημικών καθαριστικών.

 

• Υποχώρηση επιφάνειας – σπάσιμο από βάρος μεγαλύτερου του επιτρεπτού.

 

• Φθορά ή καταστροφή κατά την αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση από ΜΗ-Εξουσιοδοτημένο προσωπικό της εταιρείας (π.χ. μεταφορικές εταιρίες, η από τον πελάτη).

 

• Η διάρκεια ζωής του υλικού στα μαξιλάρια καθίσματος των καναπέδων, εξαρτάται από την χρήση που γίνεται.

 

• Τα λουστραριστά έπιπλα ενδέχεται να παρουσιάσουν αλλοίωση με την πάροδο του χρόνου (π.χ. σε καπλαμά δρυς, οξιά και καρυδιά λόγω της φυσικότητας του ξύλου υπάρχει ενδεχόμενο κάποιας αλλοίωσης του χρώματος από φυσικά αίτια, όπως ήλιος, φως ή άλλες συνθήκες περιβάλλοντος).

 

• Τα έπιπλα από μασίφ ξύλο, αποτελούν ζωντανό οργανισμό και χρειάζονται ειδική φροντίδα συντήρησης ώστε να μην αποκτήσουν σχισμές η παραμορφώσεις όπου και αυτές εάν συμβούν είναι φυσιολογικό φαινόμενο ενός ζωντανού οργανισμού. Για την φροντίδα αυτή πρέπει να απευθυνθείτε σε ειδικά καταστήματα που προσφέρουν υλικά και εργαλεία για την φροντίδα αυτή. Πληροφορηθείτε για τις οδηγίες συντήρησης, στις λεπτομέρειες του προϊόντος.

 

• Στις λεπτομέρειες του κάθε προϊόντος, μπορείτε να βρείτε συμβουλές για την σωστή συντήρηση των επίπλων, παρακαλώ ενημερωθείτε.