ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12/02/2016

ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ | Χορηγός Πολιτισμού

 

Τα καταστήματα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ στηρίζουν τον Μορφωτικό και Καλλιτεχνικό Σύνδεσμο Φερίκιοú ΕΡ.Θ.Ο., ο οποίος παρουσίασε τη θεατρική παράσταση των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου “Συμπέθεροι από τα Τίρανα” σε σκηνοθεσία Γιάννη Θ. Δεμιρτζόγλου.

 

Η παράσταση παρουσιάστηκε την Κυριακή 15/05/2016 στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη και την Τρίτη 17/05/2016 στο Κολλέγιο Αθηνών στην Αθήνα.

 

Η είσοδος ήταν ελεύθερη.

 

Ο Μορφωτικός και Καλλιτεχνικός Σύνδεσμος Φερίκιοú επανδρύθηκε το έτος 1989 από μια ομάδα νέων ομογενών, οι οποίοι ήθελαν να συνεχιστεί η παράδοση του “Κωνσταντινουπολίτικου ερασιτεχνικού θεάτρου” υπό την επωνυμία ΕΡ.Θ.Ο. (Ερασιτεχνικός Θεατρικός Όμιλος).

 

Ο σύνδεσμος από την ίδρυση του έχει ως αρχή να διοικείται από νέους ανθρώπους και να εξυπηρετεί τους νέους της Κοινότητάς μας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία, ευκαιρία για πρωτοβουλίες και να καλλιεργήσουν τις ηγετικές τους ικανότητες.

 

Το νέο νομικό πρόσωπο του Ε.Ρ.Θ.Ο, ως Μορφωτικός και Καλλιτεχνικός Σύνδεσμος Φερίκιοú, έθεσε νέους και σύγχρονους στόχους και παράλληλα με το θέατρο, πραγματοποίησε μέχρι σήμερα εκατοντάδες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, με μεγάλη επιτυχία στα σύγχρονα κοινωνικά δρώμενα της ομογένειας.

 

Η παράσταση θα παίζεται μέχρι και τις 6 Μαρτίου 2016,  τις Παρασκευές και τα Σάββατα στις 21.00 και τις Κυριακές στις 19.00.

 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου οι θεατές μπορούν να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά με τρόφιμα συσκευασμένα μακράς διαρκείας.

thumb 02P1140166

Σύγκριση προϊόντων ( από 3)

Σύγκριση προϊόντων
Επιστροφή
Αφαίρεση όλων
Μπορείτε να συγκρίνετε μέχρι και 3 προϊόντα.