Στεκόμαστε αρωγοί στην καταπολέμηση της πανδημίας

Τα καταστήματα Μαρμαρίδης έπιπλα, αυτόν τον ένα χρόνο, στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια της πολιτείας να καταπολεμήσει την πανδημία. Με την μέγιστη αξία να είναι η υγεία των συνάνθρωπων μας, κινούμαστε μεσα σε αυτό τον δύσκολο αγώνα. Επιπροσθέτως, οι εργαζόμενοι μας και οι οικογένειες τους αποτελούν κύριο μέλημα για εμάς.

 

Μπορεί να τηρούμε αυστηρά τις αποστάσεις αλλά είμαστε μέσα στο σπίτι σας με την διαρκή ανανέωση των επίπλων μας και των υπηρεσιών μας. Εξελίσσουμε τις δυνατότητες μας στις ηλεκτρονικές αγορές για να μπορείτε από την ασφάλεια του καναπέ σας να ανανεώσετε τον χώρο σας εύκολα. Φροντίζουμε ακόμα και με τις μάσκες μας στο πρόσωπο να χαμογελάμε και να θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Για εμάς στην Μαρμαρίδης έπιπλα το χαμόγελο σας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας.

Μαρμαρίδης - Μαζί στην πανδημία
Μαρμαρίδης - Μαζί στην πανδημία

Βρισκόμαστε πίσω από τα χαμόγελα χιλιάδων πελατών μας και αυτό θέλουμε να συνεχιστεί όταν λήξει αυτή η πανδημία.

Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθούμε τις δυσκολίες της εποχής που βρισκόμαστε και την μαζική προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση τους. Η Μαρμαρίδης έπιπλα αφουγκράζεται την καθημερινή αγωνιά για επιβίωση και τηρεί όλα τα μετρά που έχουν οριστεί και σε πολλές περιπτώσεις και πιο αυστηρά. Η υγεία ολων μας, των αγαπημένων μας προσώπων και των χιλιάδων πελατών μας αποτελεί έναυσμα για τον καθημερινό αγώνα ενάντια στην πανδημία και τις επιπτώσεις της στην ζωή μας. Καταβάλουμε την μέγιστη προσπάθεια για να αισθάνεστε ασφαλείς και υγιείς με σκοπό κάποια μέρα να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί μεσα στα καταστήματα μας.

 

Πάντα με την εγγύηση Μαρμαρίδης.

Μαρμαρίδης - Μαζί στην πανδημία

Σύγκριση προϊόντων ( από 3)

Σύγκριση προϊόντων
Επιστροφή
Αφαίρεση όλων
Μπορείτε να συγκρίνετε μέχρι και 3 προϊόντα.