Λίστα γάμου

Συνυφασμένη με τον γάμο εδώ και δεκαετίες, η Λίστα Γάμου έχει παραδοσιακές καταβολές -αφού φίλοι και συγγενείς δωρίζουν στο νεόνυμφο ζευγάρι τα απαραίτητα του νοικοκυριού, για να διευκολύνουν το στήσιμο του νέου τους σπιτιού.

 

Η επίπλωση είναι το βασικό έξοδο που έχει να αντιμετωπίσει το ζευγάρι στο νέο του ξεκίνημα, για τον λόγο αυτό η Λίστα Γάμου Μαρμαρίδη αποτελεί την πλέον έξυπνη επιλογή – μιας και το όφελος επιλέγοντάς την είναι μεγάλο.

 

Συμπληρωματικά, γλιτώνει τους καλεσμένους από το άγχος του «Τι να πάρω;», και τους νεόνυμφους από πράγματα που δεν χρειάζονται ή δεν είναι του στυλ τους.

Στα καταστήματα Μαρμαρίδη φτιάχνουμε τη λίστα του γάμου σας μαζί. Με αμέτρητες επιλογές επίπλων, κάθε είδους διακοσμητικά αλλά και λευκά είδη, μπορείτε να οργανώσετε πλήρως το σπίτι σας και να κάνετε τη νέα σας αρχή όπως εσείς φαντάζεστε -είτε προεπιλέγοντας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, είτε δημιουργώντας «λογαριασμό» που θα αξιοποιήσετε μέσα σε ένα χρονικό διάστημα.

 

Στη διαδικασία αυτή, σύμβουλοι διακόσμησης της ομάδας μας είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να σας προτείνουν λύσεις κατάλληλες για τον χώρο αλλά και ταιριαστές με το προσωπικό σας γούστο.

 

#marmaridisepipla #listagamou

Μαρμαρίδης Λίστα γάμου

Σύγκριση προϊόντων ( από 3)

Σύγκριση προϊόντων
Επιστροφή
Αφαίρεση όλων
Μπορείτε να συγκρίνετε μέχρι και 3 προϊόντα.