Ένας ”παράδεισος’’ στη βεράντα σας

Με την είσοδο του καλοκαιριού, ανοίγουν και οι μπαλκονόπορτες… σε μια φυσική, αίθρια προέκταση του σπιτιού μας. Μεταμορφώστε εύκολα τη βεράντα ή τον κήπο σας με όμορφα και χρηστικά έπιπλα εξωτερικού χώρου. Χαλαρώστε σε ένα γωνιακό καθιστικό από συνθετικό ρατάν υψηλής αντοχής, με ευέλικτη διάταξη που προσαρμόζεται σε κάθε χώρο και αδιάβροχη επένδυση στα μαξιλάρια για να μην ανησυχείτε αν ο καιρός αλλάξει ξαφνικά.

Τραπέζια μέσης κήπου με ενσωματωμένο δοχείο που μπορεί να γεμίσει με άμμο για τη στήριξη ομπρέλας ή με πάγο για να κρατάει δροσερά τα ποτά, αποδεικνύονται ιδιαίτερα έξυπνες λύσεις.

 

Εξοπλίστε τη βεράντα σας με μια τραπεζαρία κήπου και καλέστε τους φίλους σας για φαγητό ή παιχνίδια. Απολαύστε την καλοκαιρινή αύρα με ένα ποτήρι κρασί σε μια κομψή κούνια με βάση. Ακόμη κι αν ο εξωτερικός σας χώρος είναι περιορισμένος υπάρχουν πολλές λύσεις για να χαρείτε τη δροσιά σε ένα ευχάριστο και λειτουργικό περιβάλλον.

Η επιλογή ενός τραπεζιού με θέση για ομπρέλα στο καθιστικό ή στην τραπεζαρία κήπου είναι ένα στοιχείο που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τις ώρες της μέρας, αν δεν έχετε άλλον τρόπο σκίασης στον χώρο.

 

Δημιουργήστε όσο το δυνατόν περισσότερα “πράσινα” σημεία χρησιμοποιώντας κρεμαστές γλάστρες σε μικρά μπαλκόνια και πειραματιστείτε με το μέγεθος διαφορετικών φυτών περιμετρικά της βεράντας σας όταν ο χώρος σας το επιτρέπει. Θα δείξει δροσερός, φιλόξενος και πολύ μεγαλύτερος.

 

Εφοδιαστείτε με ηλιακά φωτιστικά ή φανάρια και αντικουνουπικά κεριά για να φτιάξετε βραδινή ατμόσφαιρα. Επιλέξτε διακοσμητικά μαξιλάρια και ριχτάρια που προσδίδουν χαρακτήρα και κομψότητα.

 

Επενδύστε στο δικό σας καλοκαιρινό “παράδεισο” που θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές ηρεμίας και δροσιάς…

Μαρμαρίδης - Ένας ''παράδεισος'’ στη βεράντα σας
Μαρμαρίδης - Ένας ''παράδεισος'’ στη βεράντα σας
Μαρμαρίδης - Ένας ''παράδεισος'’ στη βεράντα σας
Μαρμαρίδης - Ένας ''παράδεισος'’ στη βεράντα σας

Σύγκριση προϊόντων ( από 3)

Σύγκριση προϊόντων
Επιστροφή
Αφαίρεση όλων
Μπορείτε να συγκρίνετε μέχρι και 3 προϊόντα.