ΔΡΑΣΗ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21/12/2015

Τα καταστήματα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ γιορτάζοντας τα 60 χρόνια από την ίδρυσή τους, και με βαθιά συναίσθηση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους δωρίζουν 5 σετ επίπλωσης παιδικού δωματίου σε 5 άπορες οικογένειες του Δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Προνοιακών Θεμάτων.

 

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Δημήτριο Δεμουρτζίδη και τον Αντιδήμαρχο Παντελή Νιγδέλη για την ευαισθητοποίησή τους καθώς και για την υπόδειξη των συγκεκριμένων οικογενειών και ευχόμαστε η συνεισφορά μας αυτή να γίνει αιτία για περισσότερα παιδικά χαμόγελα και πιο χαρούμενες γιορτές για τους λιγότερο ευνοημένους.

 

Στη φωτογραφίες ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτριος Δεμουρτζίδης παραλαμβάνει το αναμνηστικό της δωρεάς από τη Μαρία Μαρμαρίδου, τρίτη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης, ενώ εμφανίζονται η κ. Νίνα Μαρμαρίδου, ο κ. Δήμος Αναγνώστου, ο κ. Θεόφιλος Σαγίρογλου και προσωπικό της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της γιορτής για τα παιδιά που έγινε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στις κεντρικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη.

thumb 2015 12 ANTIDHMARXOS santa1

Σύγκριση προϊόντων ( από 3)

Σύγκριση προϊόντων
Επιστροφή
Αφαίρεση όλων
Μπορείτε να συγκρίνετε μέχρι και 3 προϊόντα.