Χρήσιμες συμβουλές για μικρούς χώρους

Με λίγη φαντασία και με οικονομικές λύσεις μπορείτε να μεταμορφώσετε έναν μικρό χώρο σ’ ένα σύγχρονο και λειτουργικό σπίτι.

 

Στο καθιστικό, ένας μικρός καναπές με αποθηκευτικό χώρο και δυνατότητα μετατροπής σε κρεβάτι, θα σας λύσει σίγουρα τα χέρια όταν έχετε φιλοξενούμενους, ενώ συρτάρια και μηχανισμοί στο τραπεζάκι σαλονιού θα τακτοποιήσουν γρήγορα το «χαμό» πριν από μια αιφνίδια επίσκεψη.

 

Αποθηκευτικό χώρο μπορεί να έχει και το κρεβάτι, κάτι που θα επιτρέψει να επιλέξετε μια μικρότερη σε διάσταση ντουλάπα και να αναπνεύσει το υπνοδωμάτιο.

 

Ένα μικρό τραπέζι δείπνου που διαθέτει μηχανισμό επέκτασης, με 4 καρέκλες και ένα με δύο σκαμπό θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για παρεΐστικα δείπνα.

 

Μετά τα βασικά αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη. Ένα λίγο φαρδύ πάσο στον τοίχο που θα φιλοξενεί τα σκαμπώ, τοπικός φωτισμός που τονίζει όμορφες γωνιές, μια απλή σύνθεση για την τηλεόραση, πίνακες και διακοσμητικοί καθρέπτες που μεγαλώνουν τον χώρο, θα ολοκληρώσουν τον χαρακτήρα που θέλετε να δώσετε στο σπίτι σας.

Μαρμαρίδης - Χρήσιμες συμβουλές για μικρούς χώρους

Σύγκριση προϊόντων ( από 3)

Σύγκριση προϊόντων
Επιστροφή
Αφαίρεση όλων
Μπορείτε να συγκρίνετε μέχρι και 3 προϊόντα.