Έπιπλα Ελληνικής κατασκευής

Μαρμαρίδης Έπιπλα Ελληνικής Καταγωγής
Μαρμαρίδης Έπιπλα Ελληνικής Καταγωγής

Τα έπιπλα, καθώς και τα προιόντα του νέου concept μας, Marmaridis Home, κατασκευάζονται στην Ελλάδα σε δικές μας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

 

Στηρίζουμε μέσα από συνεργασίες τις τοπικές επιχειρήσεις και πολλές απο αυτές είναι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και απασχολούν συνολικά περισσότερους από 300 εργαζόμενους.

Σκεφτόμαστε και σχεδιάζουμε μοντέρνα λειτουργικά έπιπλα, πάντα με γνώμονα την ποιότητα στην καθημερινότητα σας.

 

Με συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους σε όλα τα επίπεδα ελέγχουμε τις διαδικασίες και την ποιότητα των υλικών μας.

 

Προσπαθούμε μέσα απο πράξεις και συνεχή ανανέωση να κάνουμε τους πελάτες μας να νοιώθουν περήφανοι για τις επιλογές τους απο τα καταστήματα μας.

 

Στην εταιρεία ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ μιλάμε τη… δική σας γλώσσα, χωρίς αστερίσκους από το 1955!

 

Σχεδόν 70 χρόνια, συνεχούς παρουσίας στην Ελληνική αγορά βασισμένοι πάντα στις διαχρονικές αξίες, του σεβασμού στον πελάτη, της κατασκευής ποιοτικών επίπλων, της συνεπούς εξυπηρέτησης σε όλα τα στάδια της πώλησης και κυρίως της εμπιστοσύνης στα Ελληνικά χέρια!

Η συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία με την ίδια συνέπεια και αισθητική προσαρμοσμένη στις νέες ανάγκες των σύγχρονων χώρων εργασίας και διαβίωσης, σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία προϊόντων Ελληνικής κατασκευής, κατατάσσει την ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ στις κορυφαίες επιλογές του καταναλωτικού κοινού, που αναζητάει ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις και τις δυνατότητες του.

Μαρμαρίδης Έπιπλα Ελληνικής Καταγωγής
Μαρμαρίδης Έπιπλα Ελληνικής Καταγωγής

Η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία είναι αυτή που επιβεβαιώνει την επιλογή μας, να επενδύουμε στην Ελληνική κατασκευή και να αναδεικνύουμε ταυτόχρονα το σύγχρονο Ελληνικό design.

 

Επιλέγοντας υψηλής ποιότητας υλικά και επιδιώκοντας τη συνεχή εξέλιξη μέσα από τις νέες τεχνολογίες & καινοτομίες, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε Ελληνικής κατασκευής έπιπλα και ολοκληρωμένες λύσεις σε ιδιαίτερες και διαχρονικές γραμμές, αναδεικνύοντας κάθε χώρο τόσο αισθητικά, όσο και χρηστικά!

 

Στην εταιρεία μας, αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε την αξία του χώρου σας, για αυτό όραμά μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα που αξίζουν πάντα, με τη… σφράγιδα της Εγγύησης Μαρμαρίδη!

Σύγκριση προϊόντων ( από 3)

Σύγκριση προϊόντων
Επιστροφή
Αφαίρεση όλων
Μπορείτε να συγκρίνετε μέχρι και 3 προϊόντα.